DIGITALB NJOFTIM NIMI TV TVALB

Te rejat e fundit nga bota e televizionit
Post Reply
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

DIGITALB NJOFTIM NIMI TV TVALB

Post by blero » Fri Jan 17, 2020 5:46 am

Sot pashe ne instagram ne kanalin zyrtar po ashtu edhe ne faqen e digitalb

Njoftim!

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 01.01.2020 shoqëria “Setplex” e cila zotëron platformat televizive IPTV “Nimi TV” dhe “TVALB”, nuk gëzon më asnjë të drejtë transmetimi apo tregtimi të paketave dhe të kanaleve të Digitalb.
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests