User agent per enigma 2

Diskutime mbi editorin online m3u
Post Reply
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

User agent per enigma 2

Post by TCM » Thu Feb 22, 2018 11:07 pm

pershendetje te gjitheve e kam nje playlist iptv psh : emri i fajllit tvfree.m3u por kjo playlist permban edhe USER AGENT #EXTVLCOPT:http-user-agent=shteNEK un E kam pyetjen si te futi kete playlist ne RESIVERIN TIM VU + ZERO DHE SI DUHET TE VEPROJ UN NE KETE MENYRE KUR KAN PLAYLISTAT USER AGENT KUPTONI,,QE TE SHIKOJ PASTAJ KETE PLAYLIST NE RESIVERIN TIM VU + ZERO CKA DUHET TE BEJ ...?


JA PERSHEMBULL KESHTU KUR PERMBAN NJE PLAYLIST ME USER AGENT E KAM BERE ME NGJYRE TE KUQE


#EXTINF:-1,SPORT KLUB
#EXTVLCOPT:http-user-agent=shteNEK
http://FREETV.DDNS.TV:8000/live/FREE/FREEE/27.ts
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by albepg » Mon Feb 26, 2018 8:03 pm

Mendoj se enigma nuk e njeh tagun EXTVLCOPT, vetem vlc e lexon

duhet te ndryshoh useragent ne opcionet e playerit.
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by TCM » Tue Feb 27, 2018 1:17 pm

po tregom si duhet te ndryshoj opsionin e playerin per user agent.?
0
Leoing
Reactions: 3
Posts: 4
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:01 pm
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by Leoing » Sat Dec 22, 2018 11:10 pm

Formati per te perdorur iptv me user agent eshte si me poshte:

Code: Select all

http://FREETV.DDNS.TV:8000/live/FREE/FREEE/27.ts?#user-agent=shembull
Ku ne shembull kam shenuar user-agent qe duhet te vendosni.
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by TCM » Wed Dec 26, 2018 5:26 pm

falemenderit shum Leoing a me tregon si te bej edhe per smart tv LG WEBOS DHE PER SAMSUNG WEBOS SMART TV QE TE PUNOJNE NJE PLAYLIST ME USER AGENT
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by albepg » Wed Dec 26, 2018 6:51 pm

Per smart tv samsung: https://siptv.eu/howto/sammy/
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by TCM » Wed Dec 26, 2018 7:55 pm

woo w shum falemenderit e zgjidha problemin...happy
1
1 Image
GeraldTow
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Sun Mar 10, 2019 3:57 am
Location: Cuba
Contact:

User agent per enigma 2

Post by GeraldTow » Sun Mar 10, 2019 9:43 pm

How is this a bug?

if you change the user agent the site can respond in any manner it chooses...

Image
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: User agent per enigma 2

Post by albepg » Mon Mar 11, 2019 6:54 am

please explain me well
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest