Krijuesi M3u PRO Beta

Diskutime mbi editorin online m3u
Post Reply
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Krijuesi M3u PRO Beta

Post by albepg » Sun Jan 21, 2018 4:29 pm

Editori i listave m3u ne versionin PRO eshte online.
I dedikohet ekskluzivisht listave tradicionale M3U per kanalet shqiptare dhe ofron editorin e kodit dhe ate vizual.
Krijuesi M3u gjithashtu permban dhe nje funksion qe sherben per analizimin e emrave te kanaleve dhe modifikimin e tyre ne menyre qe ti pershtaten guides elektronike.

Te rejat ne kete version jane:
  • Mundesia e eliminimit te kanaleve nga editori vizual.
  • Mundesia e renditjes se kanaleve ne baze te emrit, grupit dhe linkut.
  • Vendosja ne menyre automatike e tvg-shift -6 per kanalet EST.
  • Analize me e thelle e emrave te kanaleve dhe ruajtja e emrit origjinal
  • Shpejtesi me e larte ne konvertim.
Editori mund te perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum dhe e gjeni ne menyne e dyte lart nga e majta. app.php/krijuesim3u
Image
Eshte ne versionin Beta dhe per probleme na sinjalizoni ne kete forum.

Versioni final do te dali pasi te kemi realizuar mundesine e shpetimit te listave ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe te perdoren nga utentet lirisht dhe nga cdo lloj dispozitivi.
1
1 Image
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by albepg » Mon Feb 05, 2018 6:49 am

Hoqem nga portali Krijuesin M3U, do qendroj vetem versioni PRO per utentet e regjitruar ne forum.
0
babahaki
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Sun Mar 11, 2018 4:17 pm
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by babahaki » Sun Mar 11, 2018 4:34 pm

Tju bej nje pyetje . A eshte i sigurte perdorimi i krijuesit m3u sepse shume kam degjuar qe ruajne logs dmth ruajne te dhenat ?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by albepg » Mon Mar 12, 2018 8:25 pm

Absolutisht i sigurt. Nese deshironi ju shpjegoj si funksionon!
Mbajme log vetem nese nuk gjenden kanalet per te kuptuar gabimin, vetem un kam akses ne log-un aplikacionit.
Nese perdoruesit na ndihmojne per gabimet qe mund te perballen ose sygjerimet e tjera logu hiqet!
E perdorin shume por askush tregon nese ka probleme...
0
User avatar
Nessuno
Site Admin
Reactions: 1
Posts: 10
Joined: Tue Dec 19, 2017 6:06 am
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by Nessuno » Sun Mar 25, 2018 11:56 pm

Ne listat e medha vonon ca.
Mendoj se nuk duhen vendosur lista qe kane me teper se 500 kanale
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by albepg » Mon Apr 02, 2018 1:11 pm

Sot u perditesua editori m3u dhe sollem ndryshime te rendesishme ne aspektin teknik qe sollen ne zgjidhjen e disa problemeve ne karikimin e listave ne editor si dhe ne konvertimin e tyre.
Gjithashtu ne versionin vizual u shtua autokomlpetimi i emrave te kanaleve gjate modifikimit te tyre.
0
User avatar
Nessuno
Site Admin
Reactions: 1
Posts: 10
Joined: Tue Dec 19, 2017 6:06 am
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by Nessuno » Mon Apr 02, 2018 10:33 pm

Pune e bukur funksionon
0
riadh1399
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Tue Apr 10, 2018 12:59 pm
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by riadh1399 » Tue Apr 10, 2018 1:07 pm

Ku mund ta mare m3un
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Post by albepg » Tue Apr 10, 2018 5:29 pm

Nuk merret eshte aplikacion online :)
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest