Krijusei m3u PRO

Diskutime mbi editorin online m3u
Post Reply
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Tue Jan 09, 2018 6:57 pm

Se shpejti do te vendosim online versionin PRO, deri tani jemi ne 60% te punimeve.
Do te kete permiresime ne analizen qe i behet emrave te kanaleve, mundesia per ti renditur sipas emrave, grupeve ose adresave dhe mundesia per ti shpetuar ne serverin albepg ne menyre qe ti perdorni lirisht nga cdo dispozitiv.

Versioni PRO do perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum.
Ndersa versioni online do te kufizohet nga mundesia per ti karikuar nga pc-ja dhe nga adresat e jashteme.
2 Image
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Fri Dec 07, 2018 2:12 pm

Jemi ne versionin final!
Jane bere permiresime ne kontrollin dhe modifikimin automatik te listave m3u.
Nder opcionet e reja shtuam renditjen per default ke kanaleve duke u bazuar sipas statistikave te perdorimit te guides dhe te kategorive te tyre.
Mundesia per ti shpetuar ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe ti shikoni nga cdo lloj dispozitivi.
psh: forum.albepg.com/m3u/listaJote.m3u

Per sygjerime dhe probleme te ndryshme mund te perdorni kete forum.
1
1 Image
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Sun Dec 09, 2018 6:16 pm

Per dispozitivet android martphone, tablet dhe set top box eshte ven ne dispozicion faqja web TV Mobile ne te cilen integrohen automatikisht lista juaj dhe guida EPG. Per vizionin e kanaleve duhet te keni te instaluar aplikacionin MX Player.
P.sh: nese adresa e listes tuaj eshte forum.albepg.com/m3u/listaJuaj.m3u mund ta gjeni ne adresen albepg.com/tvmob.php?m3u=listaJuaj

Nje shembull mund ta gjeni per:
lista m3u: forum.albepg.com/m3u/TVMobile.m3u
web tv: http://albepg.com/tvmob.php?m3u=TVMobile

Ketu pasqyrohet anteprima e nje liste DEMO.
screenshot_20181209-182218.png
screenshot_20181209-182218.png (102.4 KiB) Viewed 7827 times
2 Image 1 Image
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by blero » Tue Jan 07, 2020 8:18 pm

Pershendetje flm a eshte e sigurte kjo a shkon lista te ju :D
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Wed Jan 08, 2020 6:29 am

Ka me qindra qe e perdorin dhe asnjeri nuk eshte ankuar deri tani.
0
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by blero » Thu Jan 09, 2020 4:32 am

albepg wrote:
Wed Jan 08, 2020 6:29 am
Ka me qindra qe e perdorin dhe asnjeri nuk eshte ankuar deri tani.
Ok flm mos me keqkupto,
Un e provova po shumica gabim po dalin ndoshta un i kam emrat gabim ku me i gjet emrat ekanaleve ti bej edit pastaj ta provoj perseri
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Thu Jan 09, 2020 7:13 am

aty i ke ne editor, kalo ne opsionin grafik dhe ndrysho emrin, automatikisht dalin sygjerimet e kanaleve
0
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by blero » Thu Jan 09, 2020 8:34 pm

albepg wrote:
Thu Jan 09, 2020 7:13 am
aty i ke ne editor, kalo ne opsionin grafik dhe ndrysho emrin, automatikisht dalin sygjerimet e kanaleve
Po flm sepse isha nga telefoni kur hyra pc dalin mire.
0
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by blero » Fri Jan 17, 2020 6:07 am

tv zeri logo mungon dhe mitrovica , dhe disa tjera po deshe futi, kjo emitrovices nuk eshte e mire shum po kete gjeta.

zeri
https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/proje ... f9c0a7.gif

tv mitrovica
http://www.okruzenje.net/sites/default/ ... rovica.png

dhe disa te kompanise artmotion ne kosove i kam marre dhe edituar

ART EPISODE" tvg-logo="https://i.imgur.com/pB4n41A.png

ART PRIME" tvg-logo="https://i.imgur.com/mLqCMgo.png

ART KINO 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/8xxrorF.png"

ART KINO 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/jzJUNlc.png

ART KINO 3" tvg-logo="https://i.imgur.com/h8l0MuB.png

ART DOKU 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/Xy2jlmF.png

ART DOKU 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/G7vACNM.png

ART SPORT 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/LvYv42P.png

ART SPORT 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/6jXObRh.png

ART SPORT 3" tvg-logo="https://i.imgur.com/MnW4QwX.png
1
1 Image
Last edited by blero on Tue Jan 28, 2020 3:36 pm, edited 1 time in total.
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Sat Jan 18, 2020 6:51 am

Bravo! Sot do i fusim
1 Image 1 Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest