APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Aplikacionet me te mira qe mundesojne vizionin e kanaleve televizive shqiptare
Post Reply
Diootv
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Wed Aug 08, 2018 8:38 pm
Contact:

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by Diootv » Wed Aug 08, 2018 8:49 pm

Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol:
0
luanmuca
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Sun Jan 21, 2018 5:06 pm
Contact:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by luanmuca » Thu Jan 17, 2019 6:51 pm

Shumë kanale nuk hapen ose ngecin gjithë kohës në apk tënde Dio Tv
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by TCM » Thu Jan 17, 2019 10:38 pm

pershendetje diotv a mundet nje viruscan te ketij linku https://bit.ly/2lvVbzD
0
kodi
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Fri Jan 17, 2020 10:01 am
Contact:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by kodi » Sat Feb 15, 2020 5:25 pm

Diootv wrote:
Wed Aug 08, 2018 8:49 pm
Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol:
APLIKACIONI + MINI PANELI QE ESHTE API ESHTE BERE NGA INDJANET NDERSA XTREAM CODES PANEL E KE NULLED NGA ALBDROID, CFAR API KE BER TI? APO THJESHT I KE NDERRUAR EMRIN TEK SETTINGS?
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest