Krijusei m3u PRO

Diskutime mbi editorin online m3u
Post Reply
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 15
Posts: 68
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Tue Jan 09, 2018 6:57 pm

Se shpejti do te vendosim online versionin PRO, deri tani jemi ne 60% te punimeve.
Do te kete permiresime ne analizen qe i behet emrave te kanaleve, mundesia per ti renditur sipas emrave, grupeve ose adresave dhe mundesia per ti shpetuar ne serverin albepg ne menyre qe ti perdorni lirisht nga cdo dispozitiv.

Versioni PRO do perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum.
Ndersa versioni online do te kufizohet nga mundesia per ti karikuar nga pc-ja dhe nga adresat e jashteme.
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 15
Posts: 68
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Fri Dec 07, 2018 2:12 pm

Jemi ne versionin final!
Jane bere permiresime ne kontrollin dhe modifikimin automatik te listave m3u.
Nder opcionet e reja shtuam renditjen per default ke kanaleve duke u bazuar sipas statistikave te perdorimit te guides dhe te kategorive te tyre.
Mundesia per ti shpetuar ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe ti shikoni nga cdo lloj dispozitivi.
psh: forum.albepg.com/m3u/listaJote.m3u

Per sygjerime dhe probleme te ndryshme mund te perdorni kete forum.
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 15
Posts: 68
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Krijusei m3u PRO

Post by albepg » Sun Dec 09, 2018 6:16 pm

Per dispozitivet android martphone, tablet dhe set top box eshte ven ne dispozicion faqja web TV Mobile ne te cilen integrohen automatikisht lista juaj dhe guida EPG. Per vizionin e kanaleve duhet te keni te instaluar aplikacionin MX Player.
P.sh: nese adresa e listes tuaj eshte forum.albepg.com/m3u/listaJuaj.m3u mund ta gjeni ne adresen albepg.com/tvmob.php?m3u=listaJuaj

Nje shembull mund ta gjeni per:
lista m3u: forum.albepg.com/m3u/TVMobile.m3u
web tv: http://albepg.com/tvmob.php?m3u=TVMobile

Ketu pasqyrohet anteprima e nje liste DEMO.
screenshot_20181209-182218.png
screenshot_20181209-182218.png (102.4 KiB) Viewed 636 times
1 Image 1 Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest