Ndihme per Epg?

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
qelo78
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Fri Apr 26, 2019 3:21 pm
Contact:

Ndihme per Epg?

Post by qelo78 » Sun Oct 27, 2019 1:22 pm

Pershendetje kanalet ne vijim : Film Autor, Jolly HD ,Family HD, Tring Fantasy, Super Sport 2/3/4 ,Ora News , Report TV, Kujtesa Sport , nuk del guida televizive e ktyre kanaleve ne disa app qe kam testuar.Ndihma do ishte e vlefshme Flm.
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 26
Posts: 78
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Ndihme per Epg?

Post by albepg » Mon Oct 28, 2019 9:08 am

Jolly HD , Tring Fantasy, Super Sport 2/3/4 funksionojne rregullisht, per te tjerat burimet e tyre jane offline. Kontrollo nese emri i kanalit perputhet me ate te guides.
Ju pershendes!
0
qelo78
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Fri Apr 26, 2019 3:21 pm
Contact:

Re: Ndihme per Epg?

Post by qelo78 » Mon Oct 28, 2019 11:24 am

Emrat i kam vene sic eshte udhezimi tek albepg.com/usage apo jo?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 26
Posts: 78
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Ndihme per Epg?

Post by albepg » Mon Oct 28, 2019 4:34 pm

mund ti kontrollosh dhe tek guida online
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests