Epg ne enigma2 Iptv

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
Leoing
Reactions: 3
Posts: 4
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:01 pm
Contact:

Epg ne enigma2 Iptv

Post by Leoing » Sat Jan 26, 2019 8:51 am

Pershendetje.
Me poshte do tju jap nje guide qe kam pergatitur per te perdorur Iptv ne enigma2 duke perdorur adresen albepg.
Kushdo mund ta perdori dhe eshte free fale albepg.
Guiden e gjen ne linkun posht.
https://goo.gl/viRgwz
2 Image
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by albepg » Sat Jan 26, 2019 7:03 pm

Shume bukur na zgjidhe nje problem te madh, shume veta ne kerkonin sesi te vendosnin guiden ne Enigma.
Flm.
0
Leoing
Reactions: 3
Posts: 4
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:01 pm
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by Leoing » Mon Jan 28, 2019 8:32 am

Asgje
Ju po beni nje pune te mire qe eshte per tu falenderuar.
0
Leoing
Reactions: 3
Posts: 4
Joined: Sat Dec 22, 2018 11:01 pm
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by Leoing » Wed Jan 30, 2019 1:16 am

Gjithashtu me posht do te gjeni edhe nje video qe e kam bere und ku e shpjegon hap pas hapi proceduren.
Per emertimin e kanaleve mund te perdorni krijuesin m3u.
https://goo.gl/hLNQjP
1
1 Image
elton74
Reactions: 1
Posts: 6
Joined: Mon Feb 11, 2019 10:47 am
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by elton74 » Fri Aug 23, 2019 12:18 pm

pershendetje,

u be disa dite qe nuk punon guida.
edhe ne forum te gjitha kanalet bosh dalin.

Flm
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by albepg » Sun Aug 25, 2019 9:00 am

fajin e kane pushimet
0
elton74
Reactions: 1
Posts: 6
Joined: Mon Feb 11, 2019 10:47 am
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by elton74 » Mon Aug 26, 2019 11:18 am

Faleminderit

dje u rikthyen.
0
elton74
Reactions: 1
Posts: 6
Joined: Mon Feb 11, 2019 10:47 am
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by elton74 » Fri Sep 27, 2019 2:40 pm

Pershendetje,

Nese mundet te sistemohet EPG per kanalet BBF e cila tregon Programet e Canale 5 dhe kanali Folk+ tregon Programet e Italia 1
Po EPG te kanaleve te tjere a mund te shtohen ne te ardhmen si psh Film Autor apo kanale te tjera si Xpremium apo Art?

Flm
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Post by albepg » Sat Sep 28, 2019 2:12 pm

Do ti heqim nga guida folk+ dhe bbf. flm per sinjalizimin. Per film Autor ende nuk kemi ndonje burim per programet
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests