EPG GUIDE-beta version

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 22
Posts: 77
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

EPG GUIDE-beta version

Post by albepg » Wed Dec 26, 2018 6:58 pm

http://albepg.com/epg.html

Mund te na ndihmoni me sygjerime
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 22
Posts: 77
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: EPG GUIDE-beta version

Post by albepg » Thu Feb 07, 2019 8:09 am

Tashme jemi ne versionin final!
Ndoshta do te duhet nje renditje me e sakte neper kategori te kanaleve.
Gjithashtu kerkojme ndihme nga perdoruesit per te pasuruar kategorine per "Femijet" me posterat e programeve .
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests