Si mund te perdor albepg ne enigma2?

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
cvb008
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Sun Mar 25, 2018 12:44 am
Contact:

Si mund te perdor albepg ne enigma2?

Post by cvb008 » Mon Mar 26, 2018 1:23 am

Si fillim kerkoj ndjese per pyetjen qe mund te duket pak si injorante sepse dhe un jam fillestar me enigma2 dhe iptv :lol:

Ne enigma2 box qe kam me iptv kam te lidhura te gjitha kanalet rai dhe sky (13 hotbird) me ato iptv , gjithashtu dhe kanalet digitalb dhe tring (16 eutelsat) me stream e tyre.
Per te marre epg e kanaleve hotbird i ngarkoj me epg importer pa asnje problem.
Ndersa kanalet shqip kam disa probleme qe edhe pse jane lidhur me kanalet eutelsat 16 grade nuk ngarkojne asnje epg.
Epg tek kanalet shqipetare nxjerrin vetem ato qe jane lidhur me antenen klasike televizive dhe kane sinjal digital.
Pytjet e mia ishin keto :
1. Mundet qe epg te mos ngarkohet sepse satelliti nuk mer te dhenat nga eutelsat 16 ?
2. Si mund te perdor albepg tek streamet iptv dhe te ngarkoj epg pa satellit ?

Faleminderit edhe pse posti mund te jete ne section te gabuar ose pytjet e mia shume idiote dhe mbase jo sipas rregullave te disa forumeve te tjera ne lidhje me iptv :roll: :lol:
edhe njehere flm per punen qe beni dhe iniciativen.

P.S poshte jane fotot per te krijuar nje ide


0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 13
Posts: 46
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Si mund te perdor albepg ne enigma2?

Post by albepg » Mon Apr 02, 2018 9:29 am

1
1 Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest