Konfigurimi i guides per GSE IPTV

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Konfigurimi i guides per GSE IPTV

Post by albepg » Fri Mar 02, 2018 8:34 am

Hapi 1: Hapni GSE IPTV dhe ne menune e impostacioneve klikoni ne: EPG program guideImage
Hapi 2: Klikoni tek butoni “+” dhe seleksiononi Add Remote EPG source.
Hapi 3:Tek EPG name vendosni emrin p.sh: AlbEPG dhe tek EPG source link vendosni burimin e guides elektronike: http://albepg.com/epg/guide.xml
Image
Hapi 4: Ristartoni programin GSE IPTV dhe do te shihni se guida eshte e aktivizuar per kanalet e listes suaj.
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests