Tivimate epg ndihme

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 13
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Tivimate epg ndihme

Post by blero » Tue Jan 07, 2020 5:59 am

Prsh ekam futur xml ne tivimate po spo dalin logot as guida vetem 3 kanale.?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 25
Posts: 78
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Tivimate epg ndihme

Post by albepg » Tue Jan 07, 2020 7:10 am

Duhet me ble nje android box per me e testu :x
Formati i guides eshte standart dhe shume aplikacione e integrojne shume mire...
0
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 13
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Tivimate epg ndihme

Post by blero » Tue Jan 07, 2020 8:16 pm

:D un e kam fut aty ne tivimte po behet update por spo dalin. Logot dhe guida vetem 3 kanale.
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest