Page 1 of 1

User agent per enigma 2

Posted: Thu Feb 22, 2018 11:07 pm
by TCM
pershendetje te gjitheve e kam nje playlist iptv psh : emri i fajllit tvfree.m3u por kjo playlist permban edhe USER AGENT #EXTVLCOPT:http-user-agent=shteNEK un E kam pyetjen si te futi kete playlist ne RESIVERIN TIM VU + ZERO DHE SI DUHET TE VEPROJ UN NE KETE MENYRE KUR KAN PLAYLISTAT USER AGENT KUPTONI,,QE TE SHIKOJ PASTAJ KETE PLAYLIST NE RESIVERIN TIM VU + ZERO CKA DUHET TE BEJ ...?


JA PERSHEMBULL KESHTU KUR PERMBAN NJE PLAYLIST ME USER AGENT E KAM BERE ME NGJYRE TE KUQE


#EXTINF:-1,SPORT KLUB
#EXTVLCOPT:http-user-agent=shteNEK
http://FREETV.DDNS.TV:8000/live/FREE/FREEE/27.ts

Re: User agent per enigma 2

Posted: Mon Feb 26, 2018 8:03 pm
by albepg
Mendoj se enigma nuk e njeh tagun EXTVLCOPT, vetem vlc e lexon

duhet te ndryshoh useragent ne opcionet e playerit.

Re: User agent per enigma 2

Posted: Tue Feb 27, 2018 1:17 pm
by TCM
po tregom si duhet te ndryshoj opsionin e playerin per user agent.?

Re: User agent per enigma 2

Posted: Sat Dec 22, 2018 11:10 pm
by Leoing
Formati per te perdorur iptv me user agent eshte si me poshte:

Code: Select all

http://FREETV.DDNS.TV:8000/live/FREE/FREEE/27.ts?#user-agent=shembull
Ku ne shembull kam shenuar user-agent qe duhet te vendosni.

Re: User agent per enigma 2

Posted: Wed Dec 26, 2018 5:26 pm
by TCM
falemenderit shum Leoing a me tregon si te bej edhe per smart tv LG WEBOS DHE PER SAMSUNG WEBOS SMART TV QE TE PUNOJNE NJE PLAYLIST ME USER AGENT

Re: User agent per enigma 2

Posted: Wed Dec 26, 2018 6:51 pm
by albepg
Per smart tv samsung: https://siptv.eu/howto/sammy/

Re: User agent per enigma 2

Posted: Wed Dec 26, 2018 7:55 pm
by TCM
woo w shum falemenderit e zgjidha problemin...happy

User agent per enigma 2

Posted: Sun Mar 10, 2019 9:43 pm
by GeraldTow
How is this a bug?

if you change the user agent the site can respond in any manner it chooses...

Image

Re: User agent per enigma 2

Posted: Mon Mar 11, 2019 6:54 am
by albepg
please explain me well