Page 1 of 1

Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Sun Jan 21, 2018 4:29 pm
by albepg
Editori i listave m3u ne versionin PRO eshte online.
I dedikohet ekskluzivisht listave tradicionale M3U per kanalet shqiptare dhe ofron editorin e kodit dhe ate vizual.
Krijuesi M3u gjithashtu permban dhe nje funksion qe sherben per analizimin e emrave te kanaleve dhe modifikimin e tyre ne menyre qe ti pershtaten guides elektronike.

Te rejat ne kete version jane:
  • Mundesia e eliminimit te kanaleve nga editori vizual.
  • Mundesia e renditjes se kanaleve ne baze te emrit, grupit dhe linkut.
  • Vendosja ne menyre automatike e tvg-shift -6 per kanalet EST.
  • Analize me e thelle e emrave te kanaleve dhe ruajtja e emrit origjinal
  • Shpejtesi me e larte ne konvertim.
Editori mund te perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum dhe e gjeni ne menyne e dyte lart nga e majta. app.php/krijuesim3u
Image
Eshte ne versionin Beta dhe per probleme na sinjalizoni ne kete forum.

Versioni final do te dali pasi te kemi realizuar mundesine e shpetimit te listave ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe te perdoren nga utentet lirisht dhe nga cdo lloj dispozitivi.

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Mon Feb 05, 2018 6:49 am
by albepg
Hoqem nga portali Krijuesin M3U, do qendroj vetem versioni PRO per utentet e regjitruar ne forum.

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Sun Mar 11, 2018 4:34 pm
by babahaki
Tju bej nje pyetje . A eshte i sigurte perdorimi i krijuesit m3u sepse shume kam degjuar qe ruajne logs dmth ruajne te dhenat ?

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Mon Mar 12, 2018 8:25 pm
by albepg
Absolutisht i sigurt. Nese deshironi ju shpjegoj si funksionon!
Mbajme log vetem nese nuk gjenden kanalet per te kuptuar gabimin, vetem un kam akses ne log-un aplikacionit.
Nese perdoruesit na ndihmojne per gabimet qe mund te perballen ose sygjerimet e tjera logu hiqet!
E perdorin shume por askush tregon nese ka probleme...

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Sun Mar 25, 2018 11:56 pm
by Nessuno
Ne listat e medha vonon ca.
Mendoj se nuk duhen vendosur lista qe kane me teper se 500 kanale

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Mon Apr 02, 2018 1:11 pm
by albepg
Sot u perditesua editori m3u dhe sollem ndryshime te rendesishme ne aspektin teknik qe sollen ne zgjidhjen e disa problemeve ne karikimin e listave ne editor si dhe ne konvertimin e tyre.
Gjithashtu ne versionin vizual u shtua autokomlpetimi i emrave te kanaleve gjate modifikimit te tyre.

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Mon Apr 02, 2018 10:33 pm
by Nessuno
Pune e bukur funksionon

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Tue Apr 10, 2018 1:07 pm
by riadh1399
Ku mund ta mare m3un

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Posted: Tue Apr 10, 2018 5:29 pm
by albepg
Nuk merret eshte aplikacion online :)