Page 1 of 1

Krijusei m3u PRO

Posted: Tue Jan 09, 2018 6:57 pm
by albepg
Se shpejti do te vendosim online versionin PRO, deri tani jemi ne 60% te punimeve.
Do te kete permiresime ne analizen qe i behet emrave te kanaleve, mundesia per ti renditur sipas emrave, grupeve ose adresave dhe mundesia per ti shpetuar ne serverin albepg ne menyre qe ti perdorni lirisht nga cdo dispozitiv.

Versioni PRO do perdoret vetem nga utentet e regjistruar ne forum.
Ndersa versioni online do te kufizohet nga mundesia per ti karikuar nga pc-ja dhe nga adresat e jashteme.

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Fri Dec 07, 2018 2:12 pm
by albepg
Jemi ne versionin final!
Jane bere permiresime ne kontrollin dhe modifikimin automatik te listave m3u.
Nder opcionet e reja shtuam renditjen per default ke kanaleve duke u bazuar sipas statistikave te perdorimit te guides dhe te kategorive te tyre.
Mundesia per ti shpetuar ne serverin e AlbEPG-se ne menyre qe ti shikoni nga cdo lloj dispozitivi.
psh: forum.albepg.com/m3u/listaJote.m3u

Per sygjerime dhe probleme te ndryshme mund te perdorni kete forum.

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Sun Dec 09, 2018 6:16 pm
by albepg
Per dispozitivet android martphone, tablet dhe set top box eshte ven ne dispozicion faqja web TV Mobile ne te cilen integrohen automatikisht lista juaj dhe guida EPG. Per vizionin e kanaleve duhet te keni te instaluar aplikacionin MX Player.
P.sh: nese adresa e listes tuaj eshte forum.albepg.com/m3u/listaJuaj.m3u mund ta gjeni ne adresen albepg.com/tvmob.php?m3u=listaJuaj

Nje shembull mund ta gjeni per:
lista m3u: forum.albepg.com/m3u/TVMobile.m3u
web tv: http://albepg.com/tvmob.php?m3u=TVMobile

Ketu pasqyrohet anteprima e nje liste DEMO.
screenshot_20181209-182218.png
screenshot_20181209-182218.png (102.4 KiB) Viewed 1554 times

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Tue Jan 07, 2020 8:18 pm
by blero
Pershendetje flm a eshte e sigurte kjo a shkon lista te ju :D

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Wed Jan 08, 2020 6:29 am
by albepg
Ka me qindra qe e perdorin dhe asnjeri nuk eshte ankuar deri tani.

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Thu Jan 09, 2020 4:32 am
by blero
albepg wrote:
Wed Jan 08, 2020 6:29 am
Ka me qindra qe e perdorin dhe asnjeri nuk eshte ankuar deri tani.
Ok flm mos me keqkupto,
Un e provova po shumica gabim po dalin ndoshta un i kam emrat gabim ku me i gjet emrat ekanaleve ti bej edit pastaj ta provoj perseri

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Thu Jan 09, 2020 7:13 am
by albepg
aty i ke ne editor, kalo ne opsionin grafik dhe ndrysho emrin, automatikisht dalin sygjerimet e kanaleve

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Thu Jan 09, 2020 8:34 pm
by blero
albepg wrote:
Thu Jan 09, 2020 7:13 am
aty i ke ne editor, kalo ne opsionin grafik dhe ndrysho emrin, automatikisht dalin sygjerimet e kanaleve
Po flm sepse isha nga telefoni kur hyra pc dalin mire.

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Fri Jan 17, 2020 6:07 am
by blero
tv zeri logo mungon dhe mitrovica , dhe disa tjera po deshe futi, kjo emitrovices nuk eshte e mire shum po kete gjeta.

zeri
https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/proje ... f9c0a7.gif

tv mitrovica
http://www.okruzenje.net/sites/default/ ... rovica.png

dhe disa te kompanise artmotion ne kosove i kam marre dhe edituar

ART EPISODE" tvg-logo="https://i.imgur.com/pB4n41A.png

ART PRIME" tvg-logo="https://i.imgur.com/mLqCMgo.png

ART KINO 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/8xxrorF.png"

ART KINO 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/jzJUNlc.png

ART KINO 3" tvg-logo="https://i.imgur.com/h8l0MuB.png

ART DOKU 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/Xy2jlmF.png

ART DOKU 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/G7vACNM.png

ART SPORT 1" tvg-logo="https://i.imgur.com/LvYv42P.png

ART SPORT 2" tvg-logo="https://i.imgur.com/6jXObRh.png

ART SPORT 3" tvg-logo="https://i.imgur.com/MnW4QwX.png

Re: Krijusei m3u PRO

Posted: Sat Jan 18, 2020 6:51 am
by albepg
Bravo! Sot do i fusim