Page 1 of 1

DIGITALB NJOFTIM NIMI TV TVALB

Posted: Fri Jan 17, 2020 5:46 am
by blero
Sot pashe ne instagram ne kanalin zyrtar po ashtu edhe ne faqen e digitalb

Njoftim!

Ju njoftojmë se duke filluar nga data 01.01.2020 shoqëria “Setplex” e cila zotëron platformat televizive IPTV “Nimi TV” dhe “TVALB”, nuk gëzon më asnjë të drejtë transmetimi apo tregtimi të paketave dhe të kanaleve të Digitalb.