Per usr-agent... ndihme

Te rejat e fundit nga bota e televizionit
Post Reply
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Per usr-agent... ndihme

Post by TCM » Wed Jul 10, 2019 2:59 pm

pershendetje te gjitheve ,e kam nje pyetje ?


pse shum shpejt i ndron user-agentin kjo playlist ,ky link eshte nxjere prej aplikacionit BESIPTV

Code: Select all

http://freeiptvapp.serveftp.com:1559/get.php?username=lIlI!0!0!lIlIkApPzSieZ!&password=g6W0h0iNAb&type=m3u
EDHE NJE TJETER PLAYLIST ky link eshte nxjere prej aplikacionit evolve tv,ozone tv, DHE PREJ IPTV PROVIDER moneroiptv.com EDHE KETU SHUM SHPEJT I NDRON USER-AGENTI

Code: Select all

http://moneroiptv.com:1558/get.php?username=0l0VYcCaBl&password=HWpMj9RxfG&type=m3u
ka ndoje zgjidhje si tja bej me kete user-agent qe ndrohet...?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 81
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Per usr-agent... ndihme

Post by albepg » Fri Jul 12, 2019 6:35 am

Ndrohet ne menyre automatike?
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: Per usr-agent... ndihme

Post by TCM » Fri Jul 12, 2019 8:29 am

ok kuptova,a din ndonje program si ti nxjeri linkat prej ketyre aplikacioneve qe bejne streaming kanalet iptv prej ketyre aplikacioneve BESIPTV evolve tv,ozone tv, DHE PREJ IPTV PROVIDER moneroiptv.com
0
User avatar
blero
Reactions: 3
Posts: 14
Joined: Mon Jan 06, 2020 3:25 am
Contact:

Re: Per usr-agent... ndihme

Post by blero » Fri Jan 17, 2020 5:39 am

Linkat eshte e lehete me i nxjerr por disa jan me Authtoken authorizim kur mer me shiku jasht app sben :D
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest