Page 1 of 1

Konfigurimi i guides per GSE IPTV

Posted: Fri Mar 02, 2018 8:34 am
by albepg
Hapi 1: Hapni GSE IPTV dhe ne menune e impostacioneve klikoni ne: EPG program guideImage
Hapi 2: Klikoni tek butoni “+” dhe seleksiononi Add Remote EPG source.
Hapi 3:Tek EPG name vendosni emrin p.sh: AlbEPG dhe tek EPG source link vendosni burimin e guides elektronike: http://albepg.com/epg/guide.xml
Image
Hapi 4: Ristartoni programin GSE IPTV dhe do te shihni se guida eshte e aktivizuar per kanalet e listes suaj.