Page 1 of 1

Tivimate epg ndihme

Posted: Tue Jan 07, 2020 5:59 am
by blero
Prsh ekam futur xml ne tivimate po spo dalin logot as guida vetem 3 kanale.?

Re: Tivimate epg ndihme

Posted: Tue Jan 07, 2020 7:10 am
by albepg
Duhet me ble nje android box per me e testu :x
Formati i guides eshte standart dhe shume aplikacione e integrojne shume mire...

Re: Tivimate epg ndihme

Posted: Tue Jan 07, 2020 8:16 pm
by blero
:D un e kam fut aty ne tivimte po behet update por spo dalin. Logot dhe guida vetem 3 kanale.