Page 1 of 1

U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Sun Dec 24, 2017 11:25 am
by Nessuno
Klan Plus dhe ALB MUSIC HD u shtuan sot ne guiden EPG

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Mon Jan 22, 2018 9:05 pm
by brapen
Me mujt me shtu edhe RTV21 MK Guiden kish me qene mire. Gjithashtu edhe ikonat e reja te RTSH PAkos dhe EPG kish me qene mire me i gjet dhe per t'i shtuar.

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Tue Jan 23, 2018 7:21 am
by albepg
rtv 21 eshte ne guide, vetem se duhet hequr MK pasi ajo ja bllokon guiden.
Per logot e reja mendoj se se shpejti do jene online.

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Fri Jan 26, 2018 5:14 pm
by brapen
E kisha fjalen per RTV21 MK (Maqedonia), jo ate te Kosoves. :roll:

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Mon Jan 29, 2018 6:57 am
by albepg
u shtua na mungon logoja

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Mon Jan 29, 2018 8:42 pm
by claose
shife nqs te ben pune Image

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Tue Jan 30, 2018 7:13 am
by albepg
Me ndihmoi InfoMedia Albania, e shtuam logon dhe epg-ne flm te gjitheve

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Thu Feb 21, 2019 10:56 am
by elton74
A mundet te shtoni edhe Film Autor te DGA ne guide sepse mungon?
Ne faqen http://albepg.com/usage.php del sikur eshte por kur shkon tek guida nuk eshte ne liste.
e njejta gje eshte eshe me kanalet Kujtesa, Sky, Shqip apo Premiere

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

Posted: Thu Feb 21, 2019 5:48 pm
by albepg
Per momentin nuk ka ndonje burim te guides per keto kanale.

Ne faqen usage pervec guides mund te perdoren dhe logot e vena ne dispozicion.
Se shpejti kjo faqe do te spostohet ne forum.