Page 1 of 1

Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Sat Jan 26, 2019 8:51 am
by Leoing
Pershendetje.
Me poshte do tju jap nje guide qe kam pergatitur per te perdorur Iptv ne enigma2 duke perdorur adresen albepg.
Kushdo mund ta perdori dhe eshte free fale albepg.
Guiden e gjen ne linkun posht.
https://goo.gl/viRgwz

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Sat Jan 26, 2019 7:03 pm
by albepg
Shume bukur na zgjidhe nje problem te madh, shume veta ne kerkonin sesi te vendosnin guiden ne Enigma.
Flm.

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Mon Jan 28, 2019 8:32 am
by Leoing
Asgje
Ju po beni nje pune te mire qe eshte per tu falenderuar.

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Wed Jan 30, 2019 1:16 am
by Leoing
Gjithashtu me posht do te gjeni edhe nje video qe e kam bere und ku e shpjegon hap pas hapi proceduren.
Per emertimin e kanaleve mund te perdorni krijuesin m3u.
https://goo.gl/hLNQjP

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Fri Aug 23, 2019 12:18 pm
by elton74
pershendetje,

u be disa dite qe nuk punon guida.
edhe ne forum te gjitha kanalet bosh dalin.

Flm

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Sun Aug 25, 2019 9:00 am
by albepg
fajin e kane pushimet

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Mon Aug 26, 2019 11:18 am
by elton74
Faleminderit

dje u rikthyen.

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Fri Sep 27, 2019 2:40 pm
by elton74
Pershendetje,

Nese mundet te sistemohet EPG per kanalet BBF e cila tregon Programet e Canale 5 dhe kanali Folk+ tregon Programet e Italia 1
Po EPG te kanaleve te tjere a mund te shtohen ne te ardhmen si psh Film Autor apo kanale te tjera si Xpremium apo Art?

Flm

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Posted: Sat Sep 28, 2019 2:12 pm
by albepg
Do ti heqim nga guida folk+ dhe bbf. flm per sinjalizimin. Per film Autor ende nuk kemi ndonje burim per programet