epg link

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
m4st3rj3y
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Wed Mar 27, 2019 6:14 pm
Contact:

epg link

Post by m4st3rj3y » Sat Aug 01, 2020 7:46 am

Pershendetje,

une ja dergoj gjitha klientav e mi linkun e juv per epg. Po kohen e fundit disa kanale kaniher nuk punojn me perfect player. Disa kanale nuk jan ne list, pershembel T7, tv dukagjini, syri.net first chanel.

mundeni me ma dergu epg link aktuale qe punon?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 27
Posts: 80
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: epg link

Post by albepg » Mon Aug 03, 2020 7:17 am

Ipko na detyroi qe ti heqim ato kanale
0
m4st3rj3y
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Wed Mar 27, 2019 6:14 pm
Contact:

Re: epg link

Post by m4st3rj3y » Sat Feb 06, 2021 4:50 pm

Po domethon nuk ka shanc mi shtin? A ka munci me kriju ni epg me emer dummy edhe shkrun live TV a najsen? mos mi lan disa that e doket ma hishem
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest