Eshte ende ne perdorim ?

Ketu mund te diskutoni rreth guides EPG, problemet dhe sygjerimet rreth saje
Post Reply
gobled
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Sat May 04, 2019 10:12 pm
Contact:

Eshte ende ne perdorim ?

Post by gobled » Wed Jan 06, 2021 3:58 pm

Pershedentje,eshte ende e mundur te perdoreret guida.xml ?
0
User avatar
albepg
Site Admin
Reactions: 26
Posts: 79
Joined: Sun Dec 17, 2017 6:12 pm
Location: Italy
Contact:

Re: Eshte ende ne perdorim ?

Post by albepg » Wed Jan 06, 2021 8:58 pm

Jo, sic e njoftuam edhe ne faqen FB nga janari nuk eshte me per perdorim te lire. Edhe ky forum do te mbyllet ne shkurt. Mund te perdoret grupi i hapur ne faqen e FB Albepg
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest