Page 1 of 1

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Posted: Wed Aug 08, 2018 8:49 pm
by Diootv
Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Posted: Thu Jan 17, 2019 6:51 pm
by luanmuca
Shumë kanale nuk hapen ose ngecin gjithë kohës në apk tënde Dio Tv

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Posted: Thu Jan 17, 2019 10:38 pm
by TCM
pershendetje diotv a mundet nje viruscan te ketij linku https://bit.ly/2lvVbzD

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Posted: Sat Feb 15, 2020 5:25 pm
by kodi
Diootv wrote:
Wed Aug 08, 2018 8:49 pm
Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol:
APLIKACIONI + MINI PANELI QE ESHTE API ESHTE BERE NGA INDJANET NDERSA XTREAM CODES PANEL E KE NULLED NGA ALBDROID, CFAR API KE BER TI? APO THJESHT I KE NDERRUAR EMRIN TEK SETTINGS?