APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Aplikacionet me te mira qe mundesojne vizionin e kanaleve televizive shqiptare
Post Reply
Diootv
Reactions: 0
Posts: 2
Joined: Wed Aug 08, 2018 8:38 pm
Contact:

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by Diootv » Wed Aug 08, 2018 8:49 pm

Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol:
0
luanmuca
Reactions: 0
Posts: 1
Joined: Sun Jan 21, 2018 5:06 pm
Contact:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by luanmuca » Thu Jan 17, 2019 6:51 pm

Shumë kanale nuk hapen ose ngecin gjithë kohës në apk tënde Dio Tv
0
TCM
Reactions: 2
Posts: 11
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:39 pm
Contact:

Re: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Post by TCM » Thu Jan 17, 2019 10:38 pm

pershendetje diotv a mundet nje viruscan te ketij linku https://bit.ly/2lvVbzD
0
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest