Page 1 of 1

Live Stream Player

Posted: Sat Jan 13, 2018 7:19 am
by albepg
Live Stream Player eshte nje aplikacion i persosur per streaming, nuk te jep mundesine te perdoresh listat personale por mundeson vizionin e flukseve qe shperndahen dhe bashkperdoren nga utentet. Nuk ka limit ne censure dhe keshillohet te mos perdoret nga femijet.

Ky aplikacion jep mundesine per te ndjekur ndeshjet sportive live, Formula 1, Moto GP dhe shume kanale televizive nga e gjithe bota.

Live Stream Player