Page 1 of 1

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Posted: Wed Aug 08, 2018 8:50 pm
by Diootv
Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :| :|