Search found 77 matches

by albepg
Sun Jul 15, 2018 12:10 pm
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 18
Views: 1273

Re: Pershendetje.

Pershendetje Digi!
by albepg
Fri May 11, 2018 5:58 am
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 18
Views: 1273

Re: Pershendetje.

Zyrtarisht jo
by albepg
Tue Apr 10, 2018 5:29 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: Krijuesi M3u PRO Beta
Replies: 8
Views: 1798

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Nuk merret eshte aplikacion online :)
by albepg
Tue Apr 10, 2018 7:14 am
Forum: Guida EPG
Topic: TV Opinion
Replies: 0
Views: 261

TV Opinion

Image
Edhe TV Opinion tashme ben pjese ne guiden televizive
by albepg
Mon Apr 02, 2018 1:11 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: Krijuesi M3u PRO Beta
Replies: 8
Views: 1798

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Sot u perditesua editori m3u dhe sollem ndryshime te rendesishme ne aspektin teknik qe sollen ne zgjidhjen e disa problemeve ne karikimin e listave ne editor si dhe ne konvertimin e tyre.
Gjithashtu ne versionin vizual u shtua autokomlpetimi i emrave te kanaleve gjate modifikimit te tyre.
by albepg
Mon Mar 12, 2018 8:25 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: Krijuesi M3u PRO Beta
Replies: 8
Views: 1798

Re: Krijuesi M3u PRO Beta

Absolutisht i sigurt. Nese deshironi ju shpjegoj si funksionon! Mbajme log vetem nese nuk gjenden kanalet per te kuptuar gabimin, vetem un kam akses ne log-un aplikacionit. Nese perdoruesit na ndihmojne per gabimet qe mund te perballen ose sygjerimet e tjera logu hiqet! E perdorin shume por askush t...
by albepg
Fri Mar 02, 2018 8:34 am
Forum: Guida EPG
Topic: Konfigurimi i guides per GSE IPTV
Replies: 0
Views: 441

Konfigurimi i guides per GSE IPTV

Hapi 1 : Hapni GSE IPTV dhe ne menune e impostacioneve klikoni ne: EPG program guide http://forum.albepg.com/images/gse1.jpg Hapi 2 : Klikoni tek butoni “+” dhe seleksiononi Add Remote EPG source . Hapi 3 :Tek EPG name vendosni emrin p.sh: AlbEPG dhe tek EPG source link vendosni burimin e guides el...
by albepg
Mon Feb 26, 2018 8:03 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: User agent per enigma 2
Replies: 8
Views: 1141

Re: User agent per enigma 2

Mendoj se enigma nuk e njeh tagun EXTVLCOPT, vetem vlc e lexon

duhet te ndryshoh useragent ne opcionet e playerit.
by albepg
Tue Feb 13, 2018 7:16 am
Forum: Ikonat e kanaleve televizive
Topic: EUROFILM
Replies: 1
Views: 343

EUROFILM

Fale ndihmes dhe kontributit te utenteve shtuam logon e re te EUROFILM e cila do te zevendesoj logon digi gold
Image