Search found 6 matches

by elton74
Fri Sep 27, 2019 2:40 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1789

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Pershendetje,

Nese mundet te sistemohet EPG per kanalet BBF e cila tregon Programet e Canale 5 dhe kanali Folk+ tregon Programet e Italia 1
Po EPG te kanaleve te tjere a mund te shtohen ne te ardhmen si psh Film Autor apo kanale te tjera si Xpremium apo Art?

Flm
by elton74
Mon Aug 26, 2019 11:18 am
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1789

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Faleminderit

dje u rikthyen.
by elton74
Fri Aug 23, 2019 12:18 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1789

Re: Epg ne enigma2 Iptv

pershendetje,

u be disa dite qe nuk punon guida.
edhe ne forum te gjitha kanalet bosh dalin.

Flm
by elton74
Thu Feb 21, 2019 10:56 am
Forum: Guida EPG
Topic: U shtuan dy kanale te tjera ne guide
Replies: 8
Views: 1580

Re: U shtuan dy kanale te tjera ne guide

A mundet te shtoni edhe Film Autor te DGA ne guide sepse mungon?
Ne faqen http://albepg.com/usage.php del sikur eshte por kur shkon tek guida nuk eshte ne liste.
e njejta gje eshte eshe me kanalet Kujtesa, Sky, Shqip apo Premiere
by elton74
Mon Feb 11, 2019 4:39 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Si mund te perdor albepg ne enigma2?
Replies: 2
Views: 864

Re: Si mund te perdor albepg ne enigma2?

Pershendetje, Per te perdorur ALBEPG ne enigma 2 per kanalet tokesore ne zonen e Tiranes dhe kanalet satelitore te DGA e Tring duke perdorur plugin EPG Import duhet vepruar si vijon: - Instaloni plugin EPG Import nga feeds nese nuk e keni te instaluar - shkarkoni attachment dhe beni extract 2 files ...
by elton74
Mon Feb 11, 2019 3:14 pm
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 19
Views: 2546

Re: Pershendetje.

Pershendetje te gjithe anetareve te forumit