Search found 4 matches

by Leoing
Wed Jan 30, 2019 1:16 am
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1708

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Gjithashtu me posht do te gjeni edhe nje video qe e kam bere und ku e shpjegon hap pas hapi proceduren.
Per emertimin e kanaleve mund te perdorni krijuesin m3u.
https://goo.gl/hLNQjP
by Leoing
Mon Jan 28, 2019 8:32 am
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1708

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Asgje
Ju po beni nje pune te mire qe eshte per tu falenderuar.
by Leoing
Sat Jan 26, 2019 8:51 am
Forum: Guida EPG
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 8
Views: 1708

Epg ne enigma2 Iptv

Pershendetje.
Me poshte do tju jap nje guide qe kam pergatitur per te perdorur Iptv ne enigma2 duke perdorur adresen albepg.
Kushdo mund ta perdori dhe eshte free fale albepg.
Guiden e gjen ne linkun posht.
https://goo.gl/viRgwz
by Leoing
Sat Dec 22, 2018 11:10 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: User agent per enigma 2
Replies: 8
Views: 1979

Re: User agent per enigma 2

Formati per te perdorur iptv me user agent eshte si me poshte:

Code: Select all

http://FREETV.DDNS.TV:8000/live/FREE/FREEE/27.ts?#user-agent=shembull
Ku ne shembull kam shenuar user-agent qe duhet te vendosni.