Search found 46 matches

by albepg
Tue Jan 15, 2019 6:21 pm
Forum: Kontribute dhe bashkpunime
Topic: Kerkohen bashkpuntore
Replies: 0
Views: 11

Kerkohen bashkpuntore

Kush ka deshire qe te japi kontributin e tij ne kete projekt eshte i mirepritur
by albepg
Tue Jan 15, 2019 6:17 pm
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 13
Views: 221

Re: Pershendetje.

Pershendetje mireseerdhe!
by albepg
Wed Dec 26, 2018 6:58 pm
Forum: Guida EPG
Topic: EPG GUIDE-beta version
Replies: 0
Views: 29

EPG GUIDE-beta version

http://albepg.com/newepg_beta.html

Mund te na ndihmoni me sygjerime
by albepg
Wed Dec 26, 2018 6:51 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: User agent per enigma 2
Replies: 6
Views: 227

Re: User agent per enigma 2

Per smart tv samsung: https://siptv.eu/howto/sammy/
by albepg
Sun Dec 23, 2018 9:51 pm
Forum: Ikonat e kanaleve televizive
Topic: 21 Media
Replies: 0
Views: 13

21 Media

Logoja e RTV 21 ne formatin PSD.

Image
by albepg
Sun Dec 09, 2018 6:16 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: Krijusei m3u PRO
Replies: 2
Views: 402

Re: Krijusei m3u PRO

Per dispozitivet android martphone, tablet dhe set top box eshte ven ne dispozicion faqja web TV Mobile ne te cilen integrohen automatikisht lista juaj dhe guida EPG. Per vizionin e kanaleve duhet te keni te instaluar aplikacionin MX Player . P.sh: nese adresa e listes tuaj eshte forum.albepg.com/m3...
by albepg
Fri Dec 07, 2018 2:12 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: Krijusei m3u PRO
Replies: 2
Views: 402

Re: Krijusei m3u PRO

Jemi ne versionin final! Jane bere permiresime ne kontrollin dhe modifikimin automatik te listave m3u. Nder opcionet e reja shtuam renditjen per default ke kanaleve duke u bazuar sipas statistikave te perdorimit te guides dhe te kategorive te tyre. Mundesia per ti shpetuar ne serverin e AlbEPG-se ne...
by albepg
Mon Nov 05, 2018 7:09 am
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 13
Views: 221

Re: Pershendetje.

by albepg
Fri Sep 14, 2018 7:28 pm
Forum: Guida EPG
Topic: tv guide
Replies: 1
Views: 76

Re: tv guide

by albepg
Sun Jul 15, 2018 12:10 pm
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 13
Views: 221

Re: Pershendetje.

Pershendetje Digi!