Search found 52 matches

by albepg
Sun Feb 10, 2019 3:40 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Webgrabplus ALBEPG
Replies: 5
Views: 32

Re: Webgrabplus ALBEPG

Ne forumin e tvheadend ke nje kategori qe i dedikohet XMLTV-se https://tvheadend.org/projects/tvheadend/boards/12
Ndersa ketu ke nje udhezim se si instalohet graberi per xmltv Setup Guide for Tvheadend EPG Grabber with XMLTV
by albepg
Sun Feb 10, 2019 3:17 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Webgrabplus ALBEPG
Replies: 5
Views: 32

Re: Webgrabplus ALBEPG

kjo eshte pyetje e sakte...

nuk e njoh si aplikacion por do mundohem tju ndihmoj.
by albepg
Sun Feb 10, 2019 3:06 pm
Forum: Guida EPG
Topic: Webgrabplus ALBEPG
Replies: 5
Views: 32

Re: Webgrabplus ALBEPG

do te marresh te njejtin rezultat: guide.xml
by albepg
Thu Feb 07, 2019 8:09 am
Forum: Guida EPG
Topic: EPG GUIDE-beta version
Replies: 1
Views: 71

Re: EPG GUIDE-beta version

Tashme jemi ne versionin final!
Ndoshta do te duhet nje renditje me e sakte neper kategori te kanaleve.
Gjithashtu kerkojme ndihme nga perdoruesit per te pasuruar kategorine per "Femijet" me posterat e programeve .
by albepg
Thu Feb 07, 2019 7:54 am
Forum: Smart TV IPTV
Topic: SS IPTV
Replies: 1
Views: 378

Re: SS IPTV

Nese kini nje list m3u qe nuk mund ta modifikoni per te shtuar guiden tv veproni ne kete menyre: 1- shtoni listen demo te albepg-se ne panelin e editorit m3u http://www.ss-iptv.com/en/users/playlist 2- hapni aplikacionin SS-IPTV ne TV 3- cdo dite ne fillim hapni listen demo 4-hapni listen tuaj te pr...
by albepg
Sat Jan 26, 2019 7:03 pm
Forum: Kontribute dhe bashkpunime
Topic: Epg ne enigma2 Iptv
Replies: 3
Views: 59

Re: Epg ne enigma2 Iptv

Shume bukur na zgjidhe nje problem te madh, shume veta ne kerkonin sesi te vendosnin guiden ne Enigma.
Flm.
by albepg
Tue Jan 15, 2019 6:21 pm
Forum: Kontribute dhe bashkpunime
Topic: Kerkohen bashkpuntore
Replies: 0
Views: 24

Kerkohen bashkpuntore

Kush ka deshire qe te japi kontributin e tij ne kete projekt eshte i mirepritur
by albepg
Tue Jan 15, 2019 6:17 pm
Forum: Nese deshiron te prezantohesh
Topic: Pershendetje.
Replies: 16
Views: 266

Re: Pershendetje.

Pershendetje mireseerdhe!
by albepg
Wed Dec 26, 2018 6:58 pm
Forum: Guida EPG
Topic: EPG GUIDE-beta version
Replies: 1
Views: 71

EPG GUIDE-beta version

http://albepg.com/epg.html

Mund te na ndihmoni me sygjerime
by albepg
Wed Dec 26, 2018 6:51 pm
Forum: Krijuesi m3u
Topic: User agent per enigma 2
Replies: 6
Views: 248

Re: User agent per enigma 2

Per smart tv samsung: https://siptv.eu/howto/sammy/