Search found 2 matches

by Diootv
Wed Aug 08, 2018 8:50 pm
Forum: Aplikacione per BoxTV Android
Topic: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!
Replies: 0
Views: 772

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :| :|
by Diootv
Wed Aug 08, 2018 8:49 pm
Forum: Aplikacionet me te mira shqiptare per IPTV
Topic: APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!
Replies: 3
Views: 1080

APPI ME I MIR PER MOMENTIN DIO TV!

Dio TV ESHT NJE APP I BER NGA UN VETËM PER JU! FALEMINDERIT QE NA NDIQNI DIO TV OFFRON KANALE SHQIP DHE ITALISHT FALAS VETËM PER JU! NA NDIQNI NQS NUK NA BESONI! PROVONI! DIO TV:, https://bit.ly/2lvVbzD :lol: